Tietoa meistä

Future Partners on täyden palvelun talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntija sekä apu yhtiöoikeudellisissa asioissa yritysten kaikkiin elinkaaren vaiheisiin.

Meillä on pitkä ja monipuolinen käytännönkokemus talous- ja henkilöstöhallinnosta useilla toimialoilla. Olemme erikoistuneet digitaalisiin, asiakaskohtaisesti räätälöityihin ratkaisuihin.

Olemme keskittyneet kotimaisten pk-yritysten taloushallinnon ulkoistuksiin. Future Partnersin työntekijäresurssit tukeutuvat yli 500 pk-yrityksen talous- ja henkilöstöhallintoon ja yli 20 vuoden kokemukseen suurten yritysten talousjohdosta sekä uusista teknologioista.

Asiakkaanamme saat tarpeiden mukaan skaalautuvat talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä taloushallinnon konsultointia. Hyvin suunnitellun käyttöönoton ja joustavan yhteistyön avulla voit rauhassa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. 

Palvelemme kattavasti aivan eteläisestä Suomesta aina pohjoiseen asti − ja toisinpäin. Tukikohtamme sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, ja sivutoimistomme Kittilässä palvelee Lapin alueen yrittäjiä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan

Timo Autioniemi

Helsinki
050 530 7345
timo.autioniemi@futurepartners.fi 

Pasi Autioniemi

Kittilä
010 322 0631
pasi@futurepartners.fi


Piritta Autioniemi


Toimistosihteeri, KISI, IK
050 368 4675
piritta@futurepartners.fi

Asiantuntijaverkosto

Asiantuntijaverkostomme sisältää tilintarkastusyhteisöjä, laki- ja asianajotoimistoja ja yrityskaupan asiantuntijoita. Kauttamme saat apua ja neuvontaa vaativiin verotus- ja lakiasioihin sekä lainopillisiin yrityskauppoihin.

Lisäksi asiantuntijaverkostossamme on myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita toteuttamaan mm. markkinatutkimuksia kansainvälistymisprojekteihin sekä kehittämään yrityksen sisältöstrategiaa ja -markkinointia.