Taloyhtiöille

Tilaa taloyhtiön asiakirjat suoraan verkosta

Lomakkeen avulla voit tilata isännöitsijätodistuksen sekä lainaosuuslaskelman.

Taloyhtiön taloushallinto

Tarjoamme taloyhtiöille arkea helpottavia taloushallinnon digitaalisia ratkaisuja.

Fennoan digitaalisella taloushallinnon työkalulla tehostamme kaikkien ajankäyttöä, ja sitä kautta varmistamme ajantasaisen seurannan. Yhteydenpito taloyhtiön ja meidän välillämme on sujuvaa, kun kaikki laskut, kirjanpito sekä asiakirjat kulkevat digitaalisesti.

Fennoan pankkiohjelma on saumaton kokonaisuus. Erillistä verkkopankkia tai monipankkiohjelmaa ei tarvita pankkiliikenteen hoitamiseen. Taloyhtiön ostolaskut maksetaan nappia painamalla ja hyväksyttyjen laskujen maksaminen voidaan automatisoida. Näin vältytään erilliseltä paperityöltä, kun kaikki laskut voidaan maksaa kirjanpitojärjestelmässä.

Digitaalinen kirjanpito on aina ajantasainen

Ajantasainen kirjanpito mahdollistaa tarkat budjettien katselmukset ja vertailut taloyhtiön kokouksissa.

Mutta mikä olennaisinta, digitaalinen arkisto mahdollistaa kaikkien tärkeiden pöytäkirjojen, ostolaskujen ja sopimusten säilytyksen. Myös sähköinen allekirjoitus on vaivaton tapa allekirjoittaa sopimukset suoraan arkistoitavaksi. Näin kaikki olennaiset asiakirjat ovat kaikkien keskeisten henkilöiden ja tahojen saatavilla aina tarvittaessa.  

Digitalisoidaanko taloyhtiönne taloushallinto?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!  


Palvelulinkit

              Taloyhtiön vastuunjakotaulukko kätevästi 3D -muodossa. Taloyhtiöillä voi kuitenkin olla omissa                  yhtiöjärjestyksissään poikkeavia määräyksiä kunnossapitovastuista, jotka tulee huomioida.

Ketterä taloushallinnon järjestelmä taloyhtiöiden ja tilitoimistojen väliseen yhteistyöhön.  

Linkit taloyhtiöiden yhteisöpalveluihin

Taloyhtiösivut

Verkkosivupalvelu omalle taloyhtiölle. Palvelu mahdollistaa taloyhtiölle omien verkkosivujen luonnin ja sisällöntuotannon. Taloyhtiön omien verkkosivujen kautta voidaan esimerkiksi tiedottaa ajankohtaisista asioista sekä säilyttää taloyhtiön sääntöjä ja ohjeita kaikkien asujien nähtävillä.   

Huoneistotietojärjestelmä

Maanmittauslaitoksen (MML) ylläpitämä sähköinen järjestelmä, johon kerätään  tietoja taloyhtiöiden osakkeiden omistuksista, panttauksista ja rajoituksista.